Prosidur penyiasatan tapak di dalam kejuruteraan geoteknik - 178278 Deeno @ Mohd. Nazmi Mazni (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malay sia/ATMA, 1999