Penyelesaian persamaan terbitan separa linear dan kuasilinear peringkat pertama - 498727 Naiimah Sulong; Mohd. Nor Mohamad; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003