Keseimbangan jasad tegar (PBK) - 498798 Suhaila Che Noh; Yeak, Su Hoe, 1971-; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003