Merekabentuk kebuk pembakaran untuk injin diesel L 40 E - 281563 Mohd. Rani Ismail; Azhar Abdul Aziz, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (1990)
Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera - Universiti Teknologi Malaysia, 1990