Kajian terhadap faktor-faktor yang mempengaruhi keputusan iklan menerusi penggunaan internet - 340842 Chin, Tong Seng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999