R & D generasi keempat : pengurusan pengetahuan teknologi dan inovasi - Miller, William L., 1944-; Morris, Langdon; Mior Hamzah Mior Hashim; Institut Terjemahan Negara Malaysia (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan Negara Malaysia)
Includes bibliographical references