Solving system linear of equation - Raja Nadiah Raja Mohd Nazir, 1990-; Munira Ismail, supervisor; Fakulti Sains (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011