Geologi dan sumber mineral kawasan Kuala Nerang Kedah Darul Aman - Zainol Husin, author; Mohammed Hatta Abd. Karim; Malaysia. Jabatan Mineral dan Geosains (Kuala Lumpur : Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia, 2010)
PSZJBL