Meninjau mengenai perspektif, reaksi serta sikap pelajar-pelajar tingkatan 4 (Luar Bandar) di Daerah Muar terhadap matematik - 247387 Narayanasamy Nainar (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999