A 10-bit 50 mega-samples-per-second pipelined analog-to-digital converter - Yuzman Yusoff, 1978-; Muhammad Nadzir Marsono; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010