Kerjasama awam swasta (PPP) sebagai kaedah alternatif perolehan pembangunan fasiliti awam - 505855 Rodziah Ismail; Maizan Baba; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Thesis (Sarjana Pengurusan (Aset dan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010