Keselesaan termal di kalangan pekerja Perpustakaan Sultanah Zanariah(PSZ) [electronic resource] - Lee, Way Keong, 1986-; Shahabudin Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Harta Tanah (2010)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010