Optimization for the production of kefiran using lactobacillus kefiranofaceins in a bioreactor - 512507 Daniel Joe Dailin; Hesham Ali Metwally Ali El-Enshasy, supervisor; Lee, Chew Tin, co-supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010