Kecekapan bayaran kemajuan kepada kontraktor di Jabatan Pengairan dan Saliran - Ahmad Niza Ramli, 1968-; Rozana Zakaria; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Binaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010