Penilaian tahap kelestarian hidup menggunakan konsep POE (sebagai alat pengukuran) di apartment kediaman kerajaan Putrajaya [electronic resource] - Anita Mohamed Shafie, 1969; Buang Alias, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Harta Tanah (2010)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010