Kualiti hidup dan pemilihan kerjaya [electronic resource] : kajian terhadap usahawan wanita di jajahan Jeli Kelantan - 393017 Noorhayati Basri; Thuaibah @ Suaibah Abu Bakar; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010