E-government service security model Nusajaya ICT Centre - Jama Mohamed Jama, 1984-; Othman Ibrahim; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011