Bond stress in precast concrete spiral connectors - Mahyar Mahdinezhad, 1984- 504705; Ahmad Baharuddin Abd. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011