Managing unexpected events in construction projects - 502485 Amir Khosravi; Mohamad Ibrahim Mohamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011