Factors influencing youths to choose insurance agent as a career - Wong, Yean Chong, 1979-; Wan Khairuzzaman Wan Ismail, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Thesis (Sarjana Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010