Leveraging on lesson learnt in Jabatan Kerja Raya project management - Ramlan Hamzah, 1963-; Nik Hasnaa Nik Mahmood, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Projek)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011