Hubungan antara gaya kepimpinan transformasi dan transaksi dengan kepuasan kerja [electronic resource] : kajian kes di Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan - Ahmad Yusran Rahim Omar, 1986- (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010