Maintenance management of federal roads in Sibu and Bintulu division - Wan Khairulanuar Wan Mohamad, 1979-; Aziruddin Ressang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011