Analisis hubungan antara tahap pengetahuan mengenai akta kerja 1955 dengan tahap komitmen kepada organisasi di kilang Perodua Sdn. Bhd. Rawang, Selangor - Wan Faridatul Akmal Wan Yaacob, 1986-; Nor Sa'adah Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Thesis (Sarjana Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010