A cross functional project management model for Siemens Malaysia - Vijay Ananda Raja Murugesu, 1981-; Sha'ri Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Thesis (Sarjana Pengurusan Projek) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011