Flextural performance of precast concrete beam with grouted shear bolts connector - 503358 Ali Akbar Sayadi; Ahmad Baharuddin Abd. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011