Perlaksanaan pengurusan berkesan projek Sistem Binaan Berindustri (IBS) di Jabatan Kerja Raya (JKR) [electronic resource] - Fazilah Hatta @ Antah, 1982- (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011