Numerical investigation of flow through porous media using lattice boltzmann method - Noorazizi Mohd. Samsuddin, 1979-; Nor Azwadi Che Sidik, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011