Kesan latihan kecerdasan emosi dalam kalangan pekerja awam khas Pejabat Hutan Daerah Bentong, Pahang [electronic resource] - 489522 Norazima Md. Malia (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010