Perbandingan mengenai beban tugas dan kualiti kehidupan berkerja antara sektor awam dengan sektor swasta - 503209 Nur Hazilah Omar; Thuaibah @ Suaibah Abu Bakar; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010