Information system for implementing aggregate planning in supply chain - Fardokht Nassiri, 1983-; Ashraf Hafiz Amin Radwan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011