Motivasi terhadap latihan di kalangan eksekutif bahagian sumber manusia ibu pejabat Tenaga Nasional Berhad Jalan Bangsar, Kuala Lumpur - 513285 Hafidzul Ahmad Jalaludin; Rosman Md. Yusoff, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009