Hubungan gaya kepimpinan transformasi dengan prestasi kerja dalam kalangan ketua-ketua unit di Bank Simpanan Nasional negeri Johor [electronic resource] - 505236 Baharin Nordin @ Bahari (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010