Architect's design liability - Aizat Fahmi Ahmad, 1985-; Norazam Othman, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010