Perangkaan Perkhidmatan Malaysia 2010 = Malaysia services statistics 2010: kesihatan (sektor swasta) = health (private sector) - Malaysia. Kementerian Dalam Negeri. Jabatan Perangkaan (Putrajaya : Jabatan Perangkaan Malaysia, 2011)
PSZJBL