Fatigue life of hot mix asphalt mixtures - Ammar Ali Abdulridha, 1982-; Mohd. Rosli Hainin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011