Sistem pembelajaran bahasa inggeris untuk pelajar Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) [electronic resource] - 514580 Diyana Matnor (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010