Sistem penterjemahan data mentah taburan hujan daripada radar cuaca - 511674 Nur Aini Abd. Wahab; Masitah Ghazali, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010