Sistem penterjemahan data mentah taburan hujan daripada radar cuaca [electronic resource] - 511674 Nur Aini Abd. Wahab (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010