Sistem kawalan inventori berasaskan web di Top Car Tyres and Battery Enterprise - 514755 Wong, Weng Sham; Razana Alwee, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010