Aplikasi pemetaan google dalam sistem latihan industri Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 514752 Zulkarnain Azham (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010