Sistem e-saman UTM Universiti Teknologi Malaysia Skudai [electronic resource] - 514810 Helmi Abdul Ghani (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010