Sistem katering berasaskan web E-Katering - 516144 Mohd. Hanif Hamdan; Noh Abd. Samad, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010