Visualisasi pencantuman zarah air menggunakan teknik metaball [electronic resource] - 516130 Nicholas Guwang (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010