Penjadualan dan kawalan kualiti sistem maklumat ternakan [electronic resource] - 518310 Mohd. Hadrulladtfi Mamat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010