Sistem pengurusan tabung bantuan kewangan UTM berasaskan web dan semakan status melalui SMS - 514820 Nooridayu Nordin; Ismail Mat Amin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010