Model peramalan hasil pungutan zakat harta di Johor menggunakan rangkaian neural - 514692 Nurul Hafiza Ismail; Razana Alwee, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010