Application of ground anchor as slope stabilization - 254068 Syarinal Putra Bujang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006