Sistem e-pembelajaran diagnosis penyakit melalui tapak tangan - 514712 Nirma Yusnani Mat Yusoh; Paridah Samsuri, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010