Sistem e-pembelajaran diagnosis penyakit melalui tapak tangan [electronic resource] - 514712 Nirma Yusnani Mat Yusoh (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010